1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Saldırgan köpeklerden kaçan çocuk ağır yaralandı
Saldırgan köpeklerden kaçan çocuk ağır yaralandı

Saldırgan köpeklerden kaçan çocuk ağır yaralandı

Kendisine saldıran köpekler korkup kaçarken siteye girmeye çalışan 12 yaşındaki Yılmaz Abazlıoğlu adındaki bir çocuk, çarptığı cam kapıyı parçaladı. Cam kapıya çarpan kişi ağır yaralanırken yaralanırken, hastanede tedavi altına alındı.

A+A-

Gölbaşı Eymir Mahallesi Toki Bloklarında akşam saatlerinde kendisine saldıran köpekler korkup kaçarken siteye girmeye çalışan 12 yaşındaki Yılmaz Abazlıoğlu adındaki bir çocuk, çarptığı cam kapıyı parçaladı. Cam kapıya çarpan kişi ağır yaralanırken yaralanırken, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Gölbaşı Eymir Mahallesi'nde yaşandı. Sokakta oynarken 5-6 sahipsiz sokak hayvanının saldırısına uğrayan 12 yaşındaki Yılmaz Abazlıoğlu bir anda korkup paniğe kapılarak köpeklerden kaçmak istedi. Oturduğu binanın kapısına can havliyle kendini atan çocuk, kapının kapalı olduğunu fark edemeyince kapıdaki cama çarparak parçaladı. Camı çarpan çocuk ağır yaralanırken vücudunun bir çok yerinde kesikler oluştu. Elinden, kolundan, bacaklarından ve başından yaralanan çocuk Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

BELEDİYE ÇÖZÜM BULMALI

Ağır yaralanan çocuğun ailesi sahipsiz sokak hayvanlarından şikayetçi olurken belediyenin bu konuya bir çözüm üretmesini istedi. Köpeklerin bina içerisine kadar rahatça girebildiğini söyleyen veli, köpek düşmanı olmadıklarını ancak TOKİ gibi bir yerde rahatça çocuklarını sokakta oynatamadıklarını ifade ederek "Çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz, bisiklete rahat rahat bindiremeyeceksek neden buralarda yaşıyoruz? Belediye bu konuya mutlaka çözüm bulmalı. " dedi.

Bu haber toplam 2642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.